Gość Soup Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam, P11 1.6 98" LPG Mam za niskie obroty biegu jałowego. Widać jak strzałka walczy żeby podnieść się do góry ale jakby nie miała siły. Jest taki sam objaw na gazie jaki i na benzynie. Sądzę że jest to brudna przepustnica lub silnik krokowy lub przepływka. Czy te rzeczy się trzeba czyścić i w jaki sposób? Czy w P11 lutuje się przepływkę w celu regeneracji tak jak w Micrze K11 ? Mam na na myśli "ziemne luty" Co jeszcze może być przyczyną tak niskich obrotów. Strzałka jest na wysokości pierwsze kreski i pływa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam, P11 1.6 98" LPG Mam za niskie obroty biegu jałowego. Widać jak strzałka walczy żeby podnieść się do góry ale jakby nie miała siły. Jest taki sam objaw na gazie jaki i na benzynie. Sądzę że jest to brudna przepustnica lub silnik krokowy lub przepływka. Czy te rzeczy się trzeba czyścić i w jaki sposób? Czy w P11 lutuje się przepływkę w celu regeneracji tak jak w Micrze K11 ? Mam na na myśli "ziemne luty" Co jeszcze może być przyczyną tak niskich obrotów. Strzałka jest na wysokości pierwsze kreski i pływa. było tyle razy trzeba troszkę poświęcić czasu i poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość specu Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 chłopie kupe powodó miałem to samo - przepływomierz i pomogło do tego filtry nie wiem jak u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soup Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 chłopie kupe powodó miałem to samo - przepływomierz i pomogło do tego filtry nie wiem jak u Ciebie Wymieniles przepływomierz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.