Gość jazbycho Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Mam pytanie. Pod tapicerką drzwi , obok gniazda do zasilania lusterka jest jeszcze jedno wolne gniazdo. Od czego to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 może od elektryki do szyb?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Nie wiem czy N15-ki były w to wyposażane, alemoże chodzi o wyjście na podgrzewanie lusterka?!? Dopisane 22-04-2010 A tak swoją drogą, to zaglądałes do "Sam naprawiam", albo do serwis-manuala?!? Ja bym zaczął od tego, bo po co kombinowac w domysłach, skoro można zweryfikować stan zastany ze stanem opisanym?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.