pieto83 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Hej... Takie pytanie.. rejestrację mam przymocowaną na wlocie powietrza, generalnie zasłania 80% grila, czy to może mieć wpływ na osiągi tzn jak bardzo duży wpływ Inna kwestia co mi teraz strzeliła do łba że to może jest przyczyną częstego wyrzucania check engine (P14444) ? z góry dzięki za podpowiedzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Hej... Takie pytanie.. rejestrację mam przymocowaną na wlocie powietrza, generalnie zasłania 80% grila, czy to może mieć wpływ na osiągi tzn jak bardzo duży wpływ Inna kwestia co mi teraz strzeliła do łba że to może jest przyczyną częstego wyrzucania check engine (P14444) ? z góry dzięki za podpowiedzi.. Znacznie to obniża chłodzenie silnika, patrz na temperaturę oleju w korku lub przy upalaniu ( bo może układ chłodzący nie wyrabiać ) Co do checka to jeśli za bardzo temperatura wzrośnie to Ci wywali checka, ale to możesz sprawdzić podpinając pod kompa Zresztą sprawdź na necie najlepiej co oznacza ten błąd P14444 Ja latam bez tablicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Andy,a jaki masz wlot: oryginalny,oryginalny Nismo czy jakiś body kit? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jak w avatarze , czyli Nismo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.