Elmark Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Trzeba eksperymentować.Ja dopiero od tygodnia się tym bawię.Najgorsze jest to że wszystko muszę robić w aucie.Szkoda że nie mogę uruchomić radia w domu. witam odwaliłes kawał niezłej roboty mój szacunek jak jest z polaryzacja kondensatorów i jaka pojemnosc jak najprościej zdemontowac radyjko pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel1978wawa Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 jak najprościej zdemontowac radyjko wymontowanie radia jest banalnie proste, najpierw wyciągasz tą małą półeczkę która jest bezpośrednio nad radiem (trzyma się ona na dwóch zatrzaskach) a potem odkręcasz dwie śrubki trzymające radio i je wyciągasz. Oto link do zdjęc jak to zrobic: http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmark Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 wymontowanie radia jest banalnie proste, najpierw wyciągasz tą małą półeczkę która jest bezpośrednio nad radiem (trzyma się ona na dwóch zatrzaskach) a potem odkręcasz dwie śrubki trzymające radio i je wyciągasz. Oto link do zdjęc jak to zrobic: http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=100 Dzieki przyjacielu bardzo mi pomogłeś pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomecki34 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 O te kondensatory to się muszę spytać bo mi je kumpel wlutowywał, do tego też trzeba mieć talent.Ja jestem za nerwowy i przy takiej robocie łapy zaczynają mi latać jak na jakiejś delirze:lol:. Kondensatory musiałem wymienić tak jak pisał Gregory 4,7 mikrofarada są za duże, zanika sygnał po pewnym czasie na jednym kanale.Więc metodą prób i błędów wpiełem o oznaczeniu 100V 1 mikrofarada.Teraz jest rewela gra poprawnie nie ma przestrojeń i sygnał jest w sam raz po ustawieniu go w mp4 lub komórze na 70 %.Teraz mogę podłączać różne cudeńka do muzykowania i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi