Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Radio + MP3 lub inne zewn.

Gość tomecki34
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba eksperymentować.Ja dopiero od tygodnia się tym bawię.Najgorsze jest to że wszystko muszę robić w aucie.Szkoda że nie mogę uruchomić radia w domu.

witam

odwaliłes kawał niezłej roboty mój szacunek

jak jest z polaryzacja kondensatorów i jaka pojemnosc

jak najprościej zdemontowac radyjko

pozdrowionka

Gość pawel1978wawa

jak najprościej zdemontowac radyjko

wymontowanie radia jest banalnie proste, najpierw wyciągasz tą małą półeczkę która jest bezpośrednio nad radiem (trzyma się ona na dwóch zatrzaskach) a potem odkręcasz dwie śrubki trzymające radio i je wyciągasz.

Oto link do zdjęc jak to zrobic: http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=100

wymontowanie radia jest banalnie proste, najpierw wyciągasz tą małą półeczkę która jest bezpośrednio nad radiem (trzyma się ona na dwóch zatrzaskach) a potem odkręcasz dwie śrubki trzymające radio i je wyciągasz.

Oto link do zdjęc jak to zrobic: http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=100

Dzieki przyjacielu

bardzo mi pomogłeś

pozdrowionka

• 2 tygodnie później...
Gość tomecki34

O te kondensatory to się muszę spytać bo mi je kumpel wlutowywał, do tego też trzeba mieć talent.Ja jestem za nerwowy i przy takiej robocie łapy zaczynają mi latać jak na jakiejś delirze:lol:.

Kondensatory musiałem wymienić tak jak pisał Gregory 4,7 mikrofarada są za duże, zanika sygnał po pewnym czasie na jednym kanale.Więc metodą prób i błędów wpiełem o oznaczeniu 100V 1 mikrofarada.Teraz jest rewela gra poprawnie nie ma przestrojeń i sygnał jest w sam raz po ustawieniu go w mp4 lub komórze na 70 %.Teraz mogę podłączać różne cudeńka do muzykowania i nie tylko.