Gość Kebaby.pl Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mam pytanko , czy wymianę oleju w skrzyni automatycznej jestem w stanie zrobić dobrze we własnym zakresie ?? słyszałem że prawidłową wymianę może zrobić tylko serwis , proszę o ew porady , czy w modelu GR 3.0 DI Y61 jest wymienny filter oleju przy aut skrz biegów ? dzieki za wszelkie info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ogólnie polecam serwis od skrzyń automatycznych z doświadczeniem Patrolowskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Są filtry w skrzyni... da się wymienić. Wystarczy znać symbol skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jak 4-biegowa to RE4R03A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.