Gość dioros Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Siemka słuchajcie mam mały problem doradzicie?? chce zrobic wymienic zarówkę podswietlenia zegarka obok przebiegu prawdopodobnie padła poniewaz od zakupu samochodu juz tego nie miałem i podswietlenie przycisku swiateł awaryjnych wydaje mi sie ze tez było robiliscie cos takiego jesli tak prosze o porade bo nie mam pojecia jak to wymienic a niehce połamac deski bende bardzo wdzięczny ?? a tak na marginesie macie moze halogen lewy z gładką szybką chetnie kupie lub zamienie na halogen z karbowaną szybką proszę o pomoc pozdrwaiam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 poszukaj w temacie zrób to sam jest tam opisane zdjecie konsoli środkowej pod nazwą wymiana podświetlenia panelu nawiewu czy jakos tak prosta to robota pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dioros Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dziękuweczka pozdrwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kredek82 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Pomocy!!! Mam problem z moja Almerka. Po gwałtownym chamowaniu, wspomaganie kierownicy zaczeło ciezej reagowac,gdy jest właczony podświetlanie wyswietlacza działa czesciowo a gdy jest wyłączony co jakis czas mignie czerwony znaczek samochodzik z kluczem. samochud potrzebny mi do pracy ,prosze pomuzcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.