Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] 2.2 Dti 126KM pompa wtryskowa, jakosc paliwa

adi2474

Rekomendowane odpowiedzi

kupiłeś samochód za 20k i nie stać cię na normalne paliwo. :|

Osobiście polecam ci tankowanie tego specyfiku pod warunkiem, że napiszesz nam ile twoje wtryski wytrzymały na tym wynalazku :P

W dniu 23.04.2010 o 08:09, adi2474 napisał:

Mam pytanie ? ile wytrzymoje pompa wtryskowa w modelu 2.2 Dti 126KM z 2002r ? jak reagoje na gorsza jakosc paliwa ? czy trzeba uwazac co sie tankoje ? pytam sie bo mam dojscie do ropy z "autostrady" (barwiona na zielono). Prosze o odpowiedz

Tylko potem kolego nie błagaj na forum o rozszyfrowanie kodów błędów jakie się świecą lub dlaczego auto nie chce Ci jeździć itp., itd.

Bo odpowiedź będziesz dobrze znał.

W dniu 29.04.2010 o 08:15, adi2474 napisał:

jesli myslisz ze nissana primere p12 w dieselku mozna kupic za 20 tys to powodzenia :) to bedzie istny gruchot z pól milionowym przebiegiem. Powodzenia w zakupie takiego auta

Drogi adi2474,

rozumiem zatem, że na swoją primerę wydałeś więcej niż 20k, pozostaje mi powtórzyć pytanie: Stać cie na samochód za ponad 20k a nie stać cie na normalny olej napędowy?

W dniu 28.04.2010 o 07:11, adi2474 napisał:

co za durne odpowiedzi

Durne odpowiedzi są wynikiem podobnie "inteligentnego" pytania jakie zadałeś. Szkoda, że cię wstyd ogarnął i je usunąłeś, bo można było się pośmiać w twoich przemyśleń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...