Gość dario38 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam wszystkich x-trialowców,własnie zostałem posiadaczem t30 2.0 2004 i mam pytanie.Czy mozna wyregulowac w jakis sposób spryskiwacze aby psikały wyzej?Moje niestety psikają prosto na cięgła wycieraczek,próbowałem regulować dyszą góra-dół ale niestety bez skutku.Nie wiem czy tam sie cos zatarło czy po prostu nie ma regulacji.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Nie wiem jak w X-trailu, może podobnie się reguluje jak w primerze, w dyszach na masce są jakby małe metalowe kuleczki które reguluje się igłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 W Tino jest jak w Pimerce , nie ma przeciwskazań, aby podobnie nie było w innych modelach, czyli i w X'sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dario38 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 W Tino jest jak w Pimerce , nie ma przeciwskazań, aby podobnie nie było w innych modelach, czyli i w X'sie Musze was zaskoczyc bo niestety nie ma żadnych kuleczek które sie reguluje.Jest tylko jeden kwadratowy wylot który próbowałem bezskutecznie przestawic grubą igłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lopes72 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 No ja mam T30 2004 i tez mi pryskalo za nisko ale igiełka cieńka skierowałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LaikManiek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witaj Ja również mam X-a z 2004 bez problemu regulowałem góra dół i na boki wkładając w otwór dyszy igłę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.