Gość bzyku888 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam chciałbym zaprezentować moją primerke :mrgreen: Jest to zwykłe SLX z 1997r lecz troszke doinwestowane :mrgreen: Silnik: Seria 131km na gazie hehe W planach jakieś modyfikacje ale za bardzo się na tym nie znam i niewiem od czego zacząć, więc czekam może na jakieś pomocne propozycje ;-) Karoseria: Dołożony spojler oraz progi od GT do tego przyciemnione szybki na czarne lustro(przód musiałem zrywać :cry: ) a tak to seria. W planach zderzaki od GT i trzeba pomalować progi i klape tył :-D A i ostatnio pełną profesjonalną polerke zrobiłem Wnętrze: Oj tu to się podziało troszke jak go kupiłem to była seria ale .... troszke się zmieniło :-D mianowicie wrzuciłem skórke z P11-144.Cała tapicera była z angola ale zrobiłem tak że mam pełną regulacje fotela kierowcy. A co śmieszne to więcej problemów i przeróbek było z tylną kanapą ponieważ są całkowicie inne w wszystko troche przeróbek wymagało ale jak widać dla chcącego niema nic trudnego. Jak by ktoś potrzebował pomocy jak to wsio zrobić chętnie służę pomocą :-D Oprócz skóry dołożyłem jeszcze aluminiową obwódke wokół lewarka i pasażera na gape (zdjęcia wkrótce) a i jeszcze wyprowadziłem aux z radia do zapalniczki fajna sprawa bo nic nie widać gdzie jest Zawieszenie: Seria chodź może już niedługo będzie gleba Kółka: Fele BBS 16" oponki goodyear eagle 195/55 Wydech: Seria chodź myśle coś zmienić może przelot lecz także czekam na jakąś pomoc w tej kwestii tutaj jest link do zdjęć mojej primerki oglądać i oceniać : www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Primera/96001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ładnie ładnie a boczków nie było też sobie wziąć ładniej by jeszcze wyglądało Ps. grzania pupy pewnie nie ma co? Ja w swoim WP11 mam z GT siedzenia... po byłym włascicielu ale jakbym nie miał to też bym założył bo mam z byłego GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bzyku888 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Boczki jak się uda to będą obszyte skórą tylko musze się z finansami ogarnąć a co do grzaej pupy to maty są tylko by trzeba było instalacje dorobić też czeka na swoją kolej;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość demiss Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no całkiem przyjemne wnętrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.