Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Schemat podłączenia sekwencji w N15 1.4

profil22

Rekomendowane odpowiedzi

po niemiłym wypadku musiałem wymieni całą instalacje elektryczną pod maską... mam tylko problem bo zakladam równiez drugą instalację od LPG (stag300) i nie wiem gdzie wpiąc się w cewke... wie ktoś jak to jest popodłączane ? jakiś schemat ?

po niemiłym wypadku musiałem wymieni całą instalacje elektryczną pod maską... mam tylko problem bo zakladam równiez drugą instalację od LPG (stag300) i nie wiem gdzie wpiąc się w cewke... wie ktoś jak to jest popodłączane ? jakiś schemat ?

http://www.ac.com.pl/materialy-techniczne/programy-i-instrukcje-obslugi,275/

no ale o co chodzi?? masz na schemacie narysowaną cewkę i doprowadzony brązowy kabelek, jak chcesz to mozna w tym miejscu a jak chcesz dalej grzebać to można lecieć po kablu i wpiąć się gdzieś bliżej, w sumie nie ma to chyba aż takiego znaczenia,

no ale o co chodzi?? masz na schemacie narysowaną cewkę i doprowadzony brązowy kabelek, jak chcesz to mozna w tym miejscu a jak chcesz dalej grzebać to można lecieć po kablu i wpiąć się gdzieś bliżej, w sumie nie ma to chyba aż takiego znaczenia,

no tak widzę ale w który przewód w instalacji samochodu, bo w tamtej nie pamiętam jak było...

sprawdz sygnał z rospisku ECU w Sr do zapłonowca P10 idzie 4 kabelki + i - i 2 sygnały poł i obrotów idą do ecu albo tu albo przy aparacie i brązowy to dobry trop odrzuć mase i 12V i masz 50 na 50 %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...