Gość adlerkm Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam panowie. Mam mały problem. W moim nissanku cały czas pali się kontrolka AirBag. Miałem wystrzeloną poduszkę w fotelu pasażera, która została wymieniona. Podłączam KTS i tu zonk. Brak kodu błedu, jest czysto a kontrolka się pali, świeci sie czały czas bez żadnego mrugnięcia czy przerwy od razu po włączeniu zapłonu. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co to może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 kts-em raczej może nie dać rady są inne programy do kasowania poduszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 No nie skasujesz . Najprawdopodobniej auto było zapalne gdy nie miało poduszki i przez to lampka będzie się cały czas świecić. Znajomy płacił 100 PLN za usunięcie takiego błędu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adlerkm Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 kts-em raczej może nie dać rady są inne programy do kasowania poduszek Kolego ,a mógłbyś podpowiedzieć jakie to programy ? karlokm@op.pl Zrobiłem poprawny odczyt i między innymi wywaliło 2 błędy - " USZKODZONY STEROWNIK " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jak masz uszkodzony sterownik poduszki to musisz go wymienić a drugi to jaki błąd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.