Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Fotel almera...

Darecki~

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

W wyniku nieszczęśliwego zdarzenia drogowego moja Nyska 2001r została boleśnie skaleczona na tylnej, lewej ćwiartce. Dodatkowo wystrzeliła kurtyna z fotela kierowcy. I tutaj moje pytanie - czy fotele w Tino i almerce hatchback są takie same...? Bo mam poważny problem z zakupem takiego fotela z poduchą i w takim samym kolorze do almerki a jak widzę do Tino jest ich dużo więcej... A może wymienić tylko kurtynę i zaszyć fotel...? Proszę o opinię i podpowiedzi...

Nie wszyscy na raz.....proooszę!

Naprawdę nikt nie ma żadnej wiedzy w temacie??????

Podepne sie pod tytuł i zapytam czy wszystkim tak niewygodnie sie siedzi w fotelu kierowcy? Troche za sztywno, za mało sie "wpada" w fotel wg mnie. Po pół godz, jazdy krece sie i zmnieniam pozycje.

Wprawdzie nie na temat, ale moim zdaniem fotele w Almerce są średnio-wygodne :( Niby dużo można pokręcić u kierowcy ale i tak same fotele nie są zbyt wygodne :(

Darecki~ ciężko Ci tu cokolwiek poradzić odnośnie foteli czy są takie same w Tino i Almerze, musiał byś porównać na oko - jakie są mocowania. Co do kurtyny jeśli wystrzeliła trzeba by sprawdzić sterownik itd. żeby wszystko działało i było sprawne bo to twoje bezpieczeństwo.

Odnośnie foteli w Almerze są one dla mnie b. wygodne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...