Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

problem z przeprowadzeniem przewodu

Gość kamil145200

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil145200

Ostatnio zacząłem trochę poprawiać granie w mojej n16. Wygłuszyłem drzwi kupiłem na przód zestaw Focal 165 A1 na tył elipsy Focal 690 A1 i niestety mój Clarion 289RBT nie podołał tym głośnikom. Wyciągnąłem mojego starego Signata ROCK 1 żeby trochę wspomóc radio i pojawił się problem. Za nic nie mogę przeprowadzić kabla zasilającego z komory silnika do kabiny :( Czy ktoś przerabiał ten problem ??

Gość kamil145200

Witam, a w czym konkretnie tkwi problem?? nie mozesz znalesc przejscia z komory silnika do samochodu??

Dokładnie. Nie chce wiercić otworów w grodzi ale jak nie będzie wyjścia to chyba tylko to wyjście zostanie.

Ja zauważyłem tylko jedno w miarę dostępne miejsce. Z lewej strony jest duża czarna guma która zabezpiecza przewody wchodzące do środka kabiny. Jak ją zdejmiesz będziesz widział dziurę. Od środka wychodzi ona za schowkiem. Musisz zdjąć schowek ( tak jak byś zmieniał filtr pyłkowy)i odkręcić taki czarny plastik od spodu (bodajże ze 2 śrubki). Schylisz się od spodu i zobaczysz wiązkę kabli. Nie da się nie zauważyć. Przeciągasz kabel od strony komory. Tak jest łatwiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...