Gość breezer Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Cześć. Zastanawiam się nad założeniem instalacji gazowej (sekwencja) do mojego QQ. Obecnie średnie spalanie na poziomie 10-10,5 l/100 km. Czy ktoś instalował już gaz do swojego samochodu. Czy możecie podzielić się ew. uwagami/doświadczeniami/opiniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK1952 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Cześć. Zastanawiam się nad założeniem instalacji gazowej (sekwencja) do mojego QQ. Obecnie średnie spalanie na poziomie 10-10,5 l/100 km. Czy ktoś instalował już gaz do swojego samochodu. Czy możecie podzielić się ew. uwagami/doświadczeniami/opiniami. A potem masz kolego szlaban na wszystkie podziemne garaże.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jak byś poczytał na forum to byś się dowiedział że nissan nie lubi gazu i zawory potrafią wypalić się nawet przy 60 000 km po zamontowaniu gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość breezer Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Panowie. Kwestia garaży podziemnych nie jest istotą problemu. W każdym razie dla mnie nie jest to element istotny. Bardzo chętnie zapoznam się z wątkami dot. gniazd zaworowych .... jakieś linki ... najlepiej do silnika 2.0 bez. z QQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.