Gość kraft Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Drodzy Koledzy, powiedzcie mi jak można wymontować po pokrętło od reg. temperatury a raczej coś co nim steruje? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1234 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Drodzy Koledzy, powiedzcie mi jak można wymontować po pokrętło od reg. temperatury a raczej coś co nim steruje? pozdrawiam mozesz napisac po co chcesz to wymontowac? zepsulo sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kraft Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 tak, a dokładnie defekt polegal na tym że nie można było ustawić odpowiedniej temperatury bo przy ruchu pokrętłem cuferki skakały jak chciały, ale dziś odebrałem samochód od elektronika i wszystko gra, uszkodzojy był chyba potencjometr a żeby dostać się do niego trzeba było rozebrac całą konsolę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.