Gość elmo421 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam mam na oku pick-upa 1 z 91 roku link ponizej Grzebię się na tym forum od 3 h i raczej mało o pick-upie tutaj znalazłem. Jest tu jakiś fachura od tego modelu konkretnie pick-up 1 2,5 D. Wszelkie info mile widziane. Pozdrawiam. http://www.allegro.p...owy_okazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 mam swojego od grudnia.. może nie jestem specem ale trochę już walczyłem ze swoim, cena dobra, ale to trzeba wejść pod spód i popukać w ramę.. ja mam z 97 i musiałem pospawać ramę i widać ze wcześniej też była spawana, i jeszcze będę ja spawał ... przebiegiem się nie sugeruj bo na pewno nie jest prawdziwy, szczerze to jeżeli sam nie masz zamiaru naprawiać to bym sobie darował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.