Gość dony Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam, mam Micre K-11 już od dobrych 4 lat, auto z początku produkcji czyli 93` pierwsza rejestracja 94` przebieg oryginalny 126 000km. Autko oszczędne i dość dynamiczne, ale niestety po tych 4 latach chciałbym w niej coś zmienić. Tak jak pisałem wszystko jest z nią fajnie poza silnikiem 1,0 16V który chciałbym żeby dawał jeszcze więcej frajdy z jazdy. Zakładam ten temat bo może ktoś już w swojej Micrze coś delikatnie modyfikował i mógłby mi podpowiedzieć od czego zacząć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tip98c Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 kliknij w ten: http://www.micra.pl/...owy-zmiany.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jeśli chcesz mieć więcej frajdy z jazdy, proponowałbym nie bawić się w modyfikacje, dużo nie wyciśniesz, tylko kupić 1,3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Wsadź sobie wałki z micry 1.3 do swojej 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.