Gość vqsoft1 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 dzisiaj przyjechaly nowe koleczka. narazie pilnuje ich moj pies, ale juz jutro najpozniej pojutrze beda na mojej almerce. mam nadzieje ze beda dobrze sie spisywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Fajne aluski. A piesek taki miły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Fajne aluski. A piesek taki miły. niefejne jest to ze alma nadal w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Funkiel nówki :?: Jaki rozmiar?? Ładne, a co on smutny taki, ten pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Funkiel nówki :?: Jaki rozmiar?? Ładne, a co on smutny taki, ten pies. nowki 15''x6,5 smutny bo Pan powiedzial ze zabierze zabawki:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja też jestem troche dzisiaj smutny. Od wczoraj jestem bez almerki. Podobnie jak twoja stoi w serwisie i się maluje. U Ciebie tylna klapa a u mnie tylny zderzak (pamiątka po pechowym zlocie). Ale juz jutro odbieram więc uśmiech wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonar Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ten piesek to nosi futerko po starszym bracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ten piesek to nosi futerko po starszym bracie ? mozna tak to nazwac, albo inaczej futerko rosnie a piesek juz nie. ) w kazdym razie z mojej Skrentki jest straszna modelka. Jak tylko widzi ze wyjmuje aparat to siada przed obiektywem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 ładne felgi, wydaja sie wieksze niz 15stki, az szkoda zakładać na nasze wyboje jak kupowałeś ? cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Śliczny piesek i alumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jakiej marki to felgi? Wyglądają trochę jak OZ Polaris ( wg. mnie najbardziej eleganckie felgi jakie znam ), ale już ich nie produkują, więc nie mogłeś kupić nowych. Wiem natomiast że bodajże Dezent robił bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 sa to ENZO O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 No bardzo ladne felgi no i piesiu !!!!. Jeszcze lepiej beda wygladac jak beda zamontowane w Almerce. Czekamy na zdjecia jak beda juz zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 biorę psa!!!!!!!!! a felusie niczego sobie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ten piesek to nosi futerko po starszym bracie ? mozna tak to nazwac, albo inaczej futerko rosnie a piesek juz nie. ) w kazdym razie z mojej Skrentki jest straszna modelka. Jak tylko widzi ze wyjmuje aparat to siada przed obiektywem. Chyba jest odwrotnie - futerko juz nie rosnie a piesek tak ( chyba ze juz urosł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi