deze Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam, czy ktoś z forumowiczów posiada zestaw głośnomówiący oryginalny nissanowski ,do naszego traktorka?Na radyjku jest symbol telefonu i napis mute,więc teoretycznie radio jest przystosowane do pracy z zestawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Coś kojarzę, że w serwisówce (w instrukcji użytkownika nie kojarzę żadnych zapisów odnosnie użytkowania telefonu), na schemacie, też coś "liniami" na telefon chyba obiło mi się o oczy, ale ani tu, ani podczas googlowania, ani na aukcjach nie trafiłem na zapiski o telefonie. Trzeba bliżej przyjrzeć się serwisówce - no chyba, że faktycznie ktoś już rozpracował temat?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ethard Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 ja to rozpracowalem w troche inny sposob. kupilem sobie transmiter fm z blue na kierownice i mam problem z glowy. KF188 model tego cuda http://interdigital.pl/?id=14&catID=16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WojtekP12 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 rzeczywiście może być super, sprawdzę ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.