Gość Saint88 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 czy może mi ktoś powiedzieć jakie specyfikacje ma ten silnik, głownie chodzi mi o to czy ma wielopunktowy wtrysk czy bezpośredni ? itd bo żadnych danych do niego nie mam dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 czy może mi ktoś powiedzieć jakie specyfikacje ma ten silnik, głownie chodzi mi o to czy ma wielopunktowy wtrysk czy bezpośredni ? itd bo żadnych danych do niego nie mam dzięki Witam nie wiem dokładnie o który silnik Ci chodzi ale silnik z Maximy J30 ma wtrysk wielopunktowy wersja VG30DE ma 12 zaworów 170KMi 248 NM momentu wersja VG30DEH ma 24 zawory 193KM i 252NM momentu Maxima A32 ma silnik VQ30na wielopunkcie 24 zawory 193KM i 252NM momentu Maxima A33 ma bodajże ten sam silnik z tym że moc jest chyba około 220 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saint88 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 no właśnie to jest silnik VG30E z Pathfindera WD21 coś o tym wiadomo? on ma 150 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.