Gość Keder Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam wszystkich, to moj pierwszy post. Tak sie sklada ze zostalem wlascicielem nowego wersja US murano rok 2008 czerwiec, przebieg 4000 km:) mam nastepujace pytanie : chodzi mi o nawigacje do tego modelu, wiem ze temat byl poruszany itp. ale slyszalem ze nawigacja w tych modelach chodzi o murano 2 jest mozliwa do przekonfigurowania ?? albo mozliwa do wspolpracy z plytami z EU??czy ktos mial z tymi modelami stycznosc i cos wykombinowal jezeli chodzi o ta kwestie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiziamizia Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 witam mam podobny problem kupilam wlasnie murano 2008 - model rocznikowy 2009 z usa - chcialabym wgrac navi polski i europy prosze o podpowiedz gdzie moge sie udac- serwis nissana proponuje wgranie za bagatela 10 000zl - slyszalam ze mozna to zrobic juz za 2 tys prosze o pomoc w znaleziemiu kogos kto moze to solidnie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.