Gość dnowakow Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam, Mam pytanie jak w temacie. Muszę wyjąć fabryczne radio w Amerze N16 jednak nie wiem jak to zrobić. Szukałem w archiwum ale znalazłem tylko na temat N15. Z góry dziękuję. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Temet był już poruszany kilka razy :wink: Musisz wyjąc górny schowek. Potem osłonę wraz z małym schowkiem pod regulacją nawiewu. Na koniec zostaje odkręcić chyba sześć śrubek i radyjko wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 dokładnie tak:) trochę jest z tym roboty ale nie dużo:) 1.najpierw ciągniesz do siebie schowek (ten z klapką, gdzie teoretycznie mógłby być GPS), sam ustąpi i wylezie:) 2. ciagniesz do siebie te dolne osłony poniżej radia (te w których od strony pasażera masz mały haczyk na zakupy. (też wylezie z zatrzasków) 3. odkręcasz widoczne śruby i wyłazi. 4. Cholerny problem jest z odłączeniem kostki...palce mozna połamać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam a to ja zapytam tak przy temacie radia w N16 czy w radiu fabrycznym z CD jest z tylu jakies wyjscie na wzmacniacz lub zmieniarke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Jesli chodzi o wyjście na zmieniarke to wszystko zalezy od modelu radia jekie masz załozone. Były wersje z wyjściem lub też bez wyjścia na zmieniarkę. Natomiast jeśli chodzi o wyjście na wzmacniacz to typowego wyjścia nie ma, ale można podłączyć pod wyjścia głośnikowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Aha no w sumie mozna tak podłączyc tylko czy jest jakies zabezpieczenie przed przeciążeniem? czy ktos próbował juz to zrobic? jak rozpoznam model radia bez wyciągania go? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Aha no w sumie mozna tak podłączyc tylko czy jest jakies zabezpieczenie przed przeciążeniem? czy ktos próbował juz to zrobic?jak rozpoznam model radia bez wyciągania go? pozdrawiam na radiach z opcja zmieniarki jest napis CD changer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaro91 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 witajcie... jestem nowy, almerke posiadam od 3tyg. mam pytanie co do wyjecia oryginalnego radia i zamontowanie innego. czy ten caly system NATS moze jakos dziwnie zareagowac? na oryginalnym radiu jest logo NATS i wole zapytac. swoja droga cos mi swiruje od paru dni alarm, mimo otwarcia auta dioda non stop mryga, a czasem załacza sie syrenka i awaryjne, jakbym sie do auta wlamal, mimo ze sa dwa oryginalne klucze z pilotem. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gm20 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Odłączałem radio kilka razy i za każdym razem było ok. Więc myślę, że nic złego nie powinno się stać. PS. Tez mam podobny problem z alarmem, ale nie mam pojęcia jak go rozwiązać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.