Gość winsurfingradom Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Panowie może ktoś pomyśli o jakimś zlocie rodzinnym TERRANO w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KingStar Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Na forum rajdy4x4 kolesie coś kombinują we wrześniu tylko gdzieś w Małopolsce Krakowskie klimaty. Jak by ktoś się zajął organizacją, dla mnie pasi nawet biwakowanie i namioty bez ostrej zaprawy w terenie co by do domu na kołach wrócić to bym się starał pojawić. Tylko ja to stary piernik jestem po 30-tce. Jak by jaiś ciekawy pomysł to nawet z dziećmi bym się wybrał. Ale wapnem powiało nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sura Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Wszystko git z tym, że mi bliżej do Obwodu Kaliningradzkiego niż do Małopolski Myślę, że wiek tutaj nie gra roli, mi do 30stki niewiele zostało :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Wszystko git z tym, że mi bliżej do Obwodu Kaliningradzkiego niż do Małopolski Myślę, że wiek tutaj nie gra roli, mi do 30stki niewiele zostało :/ Może jakieś ciche jeziorko by ktoś wydumał na wschód od Wisły bo to widzę po drodze by niektórym było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sura Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Jezioro_Ciche Pasuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KingStar Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Proponuje tereny lubuskie/wielkopolskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wally Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam jestem tu nowy i mam nadzieję że nie zostanę skrzyczany Ośmielę się zaproponować sam środek naszego pięknego kraju: http://pl.wikipedia.org/wiki/Geometryczny_%C5%9Brodek_Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.