Gość robertos78 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam Mam pytanie dotyczące odgrzybiania klimatyzacji. Jak się to robi? czy tylko warsztaty mogą to zrobić? Widziałem w sklepach preparaty które sie wpryskuje w kanały wentylacyjne. Czy to wystarczy? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam Mam pytanie dotyczące odgrzybiania klimatyzacji. Jak się to robi? czy tylko warsztaty mogą to zrobić? Widziałem w sklepach preparaty które sie wpryskuje w kanały wentylacyjne. Czy to wystarczy? Pozdrawiam W przypadku x-traila,ktory ma elektroniczny czujnik wilgoci w ukladzie nie radze samodzielnie dokonywac odgrzybiania klimy.Mozna zatrzec spreżarke lub rozszczelnic uklad z powodu powstania za duzego cisnienia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysockip Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Proponuję na początek prosty sposób poniżej link http://moto.allegro.pl/item1021874180_carplan_odgrzybiacz_klimatyzacji_promocja.html Ja przetestowałem i pozbyłem się nieprzyjemnego zapachu z klimatyzacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.