sf1 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam, Muszę wymienić w Almerze Tino plastikowy przedni błotnik. Mam do wyboru błotnik klejony (ok.3-4cm, podklejony ze wzmocnieniem) za 180PLN na miejscu albo mogę kupić na Allegro nieklejoną używkę za 300PLN (+30 wysyłka). Macie jakieś doświadczenia z klejonymi plastikami? Nie rozklei się za kilka lat albo na większym mrozie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P11DK Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam, Muszę wymienić w Almerze Tino plastikowy przedni błotnik. Mam do wyboru błotnik klejony (ok.3-4cm, podklejony ze wzmocnieniem) za 180PLN na miejscu albo mogę kupić na Allegro nieklejoną używkę za 300PLN (+30 wysyłka). Macie jakieś doświadczenia z klejonymi plastikami? Nie rozklei się za kilka lat albo na większym mrozie??? Osobiście wolę blachę - zawsze więcej złomu przed sobą A plastik jest OK, samo klejenie nie jest problemem. Zderzaki są klejone i wytrzymuje to mrozy więc nie obawiałbym się. Oczywiście musi to zrobić ktoś kto się tym zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 http://www.regeneracja-reflektorow.pl/kontakt.html są firmy takie jak ta, które spawają plastiki, dają gwarancję więc powinno być jak najbardziej ok. Ja robiłem u nich lapme i wszystko w jak najlepszym porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.