Gość Tolanych Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Mam problem. Ladowalem akamulator,zdejmowalem klemy. Po zalozeniu nie odpalil- wszystko zgaslo! Pomoglo otwarcie i zamkniecie kluczykiem z pilota drzwi. Ale gdy wyjechalem z garazu i zamykalem drzwi to zaczal straszny gwizd z silnika. Zobaczylem latarka', ze buksuje rzemyk na kompresorze klimy, a potem zacza' nawet stawac'... Wylaczylem klime'. Na nate'pny dzien znowu probowalem wla'czyc' klime'- ale wszystkoto samo! Co moze byc'? Zeby tylko nie spalic' kompresor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 jak bez klimy działa OK a z klimą się dusi to na 99% sprężarka do roboty, miałem to samo ale w primie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolanych Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Tez mi specjalisci mowili! i na komputerze sprawdzali, i plus wszystkie bezpieczniki kolo silnika i rele... a okazalo sie- sam znalazlem ze przepalil sie 13 bezpiecznik! Teraz wszystko OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.