Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] zarówka

Gość rudi12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rudi12

czesć mam pytanie do tych co już mieli z tym do czynienia/mianowicie przepaliła mi się jedna z żarówek oświetlająca nawiew nie wiem jak ona wygląda bo jeszcze nie rozbierałem tego/ale podobno jakas długa /nie świeci mi po prawej stronie'dzwoniłem do paru sklepów i wszędzie nie ma tylko serwis na zamówienie koszt 30zł.facet jeszcze powiedział ze zanim zamówie mam ja wyciągnać bo tam niby są dwie w nawiewie i każda inna/i nie wiem czy to prawda niech ktoś napisze jeżeli wie że pasója jakieś inne i jakie to są i czy można je gdzies dostać taniej z góry dziekuję :)

Co 30zł wyjmij zarowke i jedz na cpn ostatnio kupilem zarowke do tego podswietlenia za 1zł (pokretła do nawiewow) jesli o tą ci chodzi.

Gość Smoku191

Zgadzam się, jak nie na stacji to wjakiś motoryzacyjnych. Gorzej z tymi kapturkami ściemniającymi. Ich już nie dostałem

Gość zigirin

Kawałek plastiku cienkiego niebieskiego i przypalasz zapalniczką :)

heh na to nie wpadłem z tym plastikiem:) Ale wymieniłęm żarówki bez problemu sam i zapłaciłem za dwie coś około 2.50?? Zakupiłem na stacji. Instrukcja wymiany gdzieś tutaj zalega na forum. Teraz świecą standardowym światłem bez przyciemnienia, ale nie wygląda to źle:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...