Gość fisiu Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam mam takie pytanie...dzisiaj wyczytałem ze w przekładni można wymieniac drążki osiowe no i oczywiście końcówki drążków bo skoro dochodza stuki z i samochód pływa przy wiekszych prędkościach to własnie to jest powodem tak? czy może wpływ ma na to wyciek z przekładni bo równiez zauwazyłem ze się poci troche...wiec zwracam się z pytaniem czy wymiana obu drążków wyeliminuje problem?? z góry dzieki za odpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Nikt Ci tego nie obieca że wymiana coś da może to być powód,a może równie dobrze nie być. Jedź do mechanika, a on sprawdzi czy drążki są do wymiany. Wycieki z układu raczej nie mają nic do prowadzenia a raczej do wspomagania tak mi się wydaje ale mogę być w błędzie. pozdrawiam P.S. Otaguj temat i napisz coś o aucie, przebieg, kiedy ostatnio coś z zawieszaniem robiłeś i objawy jakie Cię denerwują. A poza tym P11 to chyba nie almera? W złym dziale założyłeś temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.