Gość jacekr2 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 witam jestem juz posiadaczem samochodu Primera z 2000 roku. Samochód ma takie radyjko: radio moje pytanie jest proste - można je wymienić na jakieś inne?? najlepiej z cd/mp3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekm Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 witam jestem juz posiadaczem samochodu Primera z 2000 roku. Samochód ma takie radyjko: radio moje pytanie jest proste - można je wymienić na jakieś inne?? najlepiej z cd/mp3?? bez problemu - kupujesz panel pod zwykłe radio, przycisk awaryjnych od P11 przed liftem i przejściówkę do podłączenia radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2005 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 witam mi się wydaje ze kolega wyżej zapomniał dopisać ze te radio ma coś wspólnego z immobilizerem i trzeba go ominąć pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nicchi Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Trzeba się zaopatrzyć w ramkę mniej więcej taką jak ta i kostki przyłączeniowe, a do tego radio 1DIN i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 i Tagi obowiązują ,,,i tytuł chyba poprawniejszy dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2005 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 mam pytanie po co chcesz wymienić te radio ?? generalnie jak chcesz mp3 posłuchać to wystarczy zwykły odtwarzać i taka kaseta http://allegro.pl/item1089840848_adapter_transmiter_kaseta_cd_ipod_iphone_mp3_og12.html poza tym możesz ewentualnie kupić fabryczną zmieniarkę cd na 6 cd pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlad69 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 witam jestem juz posiadaczem samochodu Primera z 2000 roku. Samochód ma takie radyjko: radio moje pytanie jest proste - można je wymienić na jakieś inne?? najlepiej z cd/mp3?? ja pare miesiecy temu mialem podobny dylemat.mialem nawet radio na wymiane-ale zrezygnowalem .kupilem nadajnik fm [ale z tych drozszych] mp3 z pilotem i jestem zadowolony.jakosc dzwieku podobna jak z oryginalnego radia,nadajnik ma pamiec ostatniego utworu ,2GB pamieci itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.