Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[ P11.144] Wymiana fabrycznego radia na inne?

Gość jacekr2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jacekr2

witam

jestem juz posiadaczem samochodu Primera z 2000 roku. Samochód ma takie radyjko:

radio

moje pytanie jest proste - można je wymienić na jakieś inne?? najlepiej z cd/mp3??

Gość slawekm

witam

jestem juz posiadaczem samochodu Primera z 2000 roku. Samochód ma takie radyjko:

radio

moje pytanie jest proste - można je wymienić na jakieś inne?? najlepiej z cd/mp3??

bez problemu - kupujesz panel pod zwykłe radio, przycisk awaryjnych od P11 przed liftem i przejściówkę do podłączenia radia

• 2 miesiące temu...

witam mi się wydaje ze kolega wyżej zapomniał dopisać ze te radio ma coś wspólnego z immobilizerem i trzeba go ominąć pozdrawiam

mam pytanie po co chcesz wymienić te radio ?? generalnie jak chcesz mp3 posłuchać to wystarczy zwykły odtwarzać i taka kaseta http://allegro.pl/item1089840848_adapter_transmiter_kaseta_cd_ipod_iphone_mp3_og12.html poza tym możesz ewentualnie kupić fabryczną zmieniarkę cd na 6 cd pozdrawiam

witam

radio

ja pare miesiecy temu mialem podobny dylemat.mialem nawet radio na wymiane-ale zrezygnowalem .kupilem nadajnik fm [ale z tych drozszych] mp3 z pilotem i jestem zadowolony.jakosc dzwieku podobna jak z oryginalnego radia,nadajnik ma pamiec ostatniego utworu ,2GB pamieci itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...