Gość Greg30_gd Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam, mam pytanie czy jest jakas szansa na "podciagniecie" sprzegla czy jego no nie wiem -odpowietrzenie, ponieważ bardzo wysoko mi chwyta, a chcialbym wymiane na jeszcze troche przelozyc? Jest to sprzeglo hydrauliczne, primera wp11 2,0 TD, 98r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nicchi Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Praktycznie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie - w sprzęgle hydraulicznym nie ma co podciągać, więc ewentualnie tylko odpowietrzenie / sprawdzenie stanu płynu do sprzęgła, ale nie oczekiwałbym cudów - sprzęgło samo z siebie się raczej nie zapowietrzyło, jeśli nie robiłeś nic przy wysprzęgliku, to nie powinno się nic dziać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A ja gdzieś wyczytałem że przy pedale sprzęgła jest regulacja. Może to nawet było u Heinsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.