slaw-8 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam ponownie, Czy możecie się podzielić wiedzą, jak sprawują się zawieszenia w waszych micrach K12. Pomimo wymiany łączników stabilizatorów, inspekcji na szarpakach, gościu nie stwierdził żadnych luzów. Jednak, gdy wpadnie się ne lekkie tzw. kocie łby słychać, jakby te luzy gdzieś występowały. Mam przejechane 60 tys. i dziwne jest to, że to prawa strona postukuje-patrząc od przodu. Czy macie te same objawy, czy zawieszenie tak ma "głośno pracuje". I 2 pytanie - co wy jako użytkownicy wymienialiście już w zawieszeniu i przy jakim przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 A może to nie zawiecha stuka,może masz luz na wodzikach zacisku hamulcowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miela Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 jadać po tych kocich łubach wciśnij hamulec i zobacz czy też puka, ja tak mam w k11 i jest to właśnie coś w zaciskach hamulcowych ale podobno można z tym jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Tak,da się jeździć ale jest lekko wk... nie dokończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziel17 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Tez sie z tym ostatnio spotkalem u ojca w Mikrusie K12. Okazalo sie ze łożysko w McPhersonie. Moze to to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mig Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Po 86 tyś. km stuka niemiłosiernie. Łączniki stabilizatora już mam kupione, ale leżą sobie na razie z braku czasu... Do tej pory z zawieszeniem nie było nic robione i biorąc pod uwagę stan wrocławskich ulic mogę stwierdzić, że trzyma się całkiem nieźle Po założeniu nowych łączników okaże się co jeszcze stuka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal124 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja bym obstawiał sworzeń kulisty wahacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.