barwol Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Mała propozycja i pytanie z mojej strony. Może w okolicach Krakowa/Małopolski/Polski Południowej lub ostatecznie całej Polski jest grupa osób zainteresowana wypadami 4x4 z dziećmi. Chodzi mi tu o wspólne wyjazdy na weekend (czasem dłużej ) w grupie osób nie czujących potrzeby utopienia się w błocie/wodzie po antenkę lub zdarcia lakieru do gołej blachy o okrzaki. Ja upalam Pathfindera, trochę osłoniętego, trochę podniesionego z AT-kami, czyli nic specjalnego. Czytałem post kogoś z Patrolen może jeszcze Navara się znajdzie. Inne marki 4x4 też mile widziane. Coś co egzystuje za Odrą od lat nie istnieje zupełnie w naszym pięknym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Dodaj trochę pikanterii, to mnie masz Jeżeli więcej niż ścieżki polne, leśne, to wchodzę Obserwuję temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 ja bym się podłączył ale mam za daleko ( mazowieckie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwol Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 ja bym się podłączył ale mam za daleko ( mazowieckie ) Ja jestem z Krakowa, więc mam chyba najdalej Ale nie o to chodzi. Przecież można się spotkać np 1x w miesiącu, 1x na kwartał lub w innym terminie. Myślę, że każdy region ma coś ciekawego. W moich okolicach jest pustynia (niektórzy już to wiedzą z innego postu ). Można też ruszyć (ale tu już grono MUSI być sprawdzone) np. na wakacje do Tunezji albo Maroka. I nie myślę tu o ciężkim offroadzie tylko o zwiedzaniu kraju nie koniecznie po asfalcie. Ja w ten sposób zwiedziłem na motorze trochę wschodniej EU. Żeby dać impuls to planuję kupić podwójny namit dachowy. Przecież dzieciaki nie muszą spać w hotelu Udało mi się rozruszać karawaning zimowy więc może i to się uda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camo Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ja jestem z Krakowa, więc mam chyba najdalej Ale nie o to chodzi. Przecież można się spotkać np 1x w miesiącu, 1x na kwartał lub w innym terminie. Myślę, że każdy region ma coś ciekawego. W moich okolicach jest pustynia (niektórzy już to wiedzą z innego postu ). Można też ruszyć (ale tu już grono MUSI być sprawdzone) np. na wakacje do Tunezji albo Maroka. I nie myślę tu o ciężkim offroadzie tylko o zwiedzaniu kraju nie koniecznie po asfalcie. Ja w ten sposób zwiedziłem na motorze trochę wschodniej EU. Żeby dać impuls to planuję kupić podwójny namit dachowy. Przecież dzieciaki nie muszą spać w hotelu Udało mi się rozruszać karawaning zimowy więc może i to się uda... masz moze zdjecia tej pustyni? na mnie musicie troche poczekac bo jeszcze nie mam dzieci, nie moge sie zdecydowac na rase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 ja mam taki namiot w sam raz na wypady z dziećmi namiot dachowy świetna sprawa ale dla starszych dzieci ale propozycje Maroko itp jak najbardziej nawet na motocyklu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwol Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ja mam taki namiot w sam raz na wypady z dziećmi namiot dachowy świetna sprawa ale dla starszych dzieci ale propozycje Maroko itp jak najbardziej nawet na motocyklu O kolega karawaningowiec i motocyklista - miło wiedzieć, że są jeszcze inni pasjonaci tych 2 "dyscyplin". Co do zdjęć z pustyni to tutaj jest jej fragment http://www.polkasteam.pl/xr650r/Wyjazdyxr/Jura%2019.04.09/slides/jura%20037.html No i temat zmarł. Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 O kolega karawaningowiec i motocyklista - miło wiedzieć, że są jeszcze inni pasjonaci tych 2 "dyscyplin". Co do zdjęć z pustyni to tutaj jest jej fragment http://www.polkasteam.pl/xr650r/Wyjazdyxr/Jura%2019.04.09/slides/jura%20037.html No i temat zmarł. Szkoda Barwol, nic nie umarło - dawaj propozycję kiedy i gdzie, może się uda spasować czasowo. Barwol, nic nie umarło - dawaj propozycję kiedy i gdzie, może się uda spasować czasowo. ?????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwol Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Barwol, nic nie umarło - dawaj propozycję kiedy i gdzie, może się uda spasować czasowo. ?????????????????????? Jeżeli chodzi o mnie to nie zapomniałem tylko podróże służbowe wysysają wszelki czas wolny. Na teraz nic nie proponuję ponieważ kończę działania podwyższające (amory i sprężyny ciągną w górę ale hak pod przyczepę kempingową musi pójść w dół). Całość powinienem domknąć w ciągu 3 tygodni. W planach jest jeszcze wypad po raz 3 do Albanii ale w wersji na 2 koła. Myślę, że początkiem lipca się zamelduje i zaproszę na pustynię (tę polską, nie Saharę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.