Gość progressowy Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ku mojemu zaskoczeniu przegladajac strone głowna nissana http://www.nissan.pl/#vehicles/crossovers/qashqai/key-figures/discover dowiaduje sie,ze nawet 1,5dci jest juz zaopatrzony w filtr sadzy. Nic mi o tym nie wspominal sprzedawca. Autko jeszcze nie zamowione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arlandia Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ku mojemu zaskoczeniu przegladajac strone głowna nissana http://www.nissan.pl/#vehicles/crossovers/qashqai/key-figures/discover dowiaduje sie,ze nawet 1,5dci jest juz zaopatrzony w filtr sadzy. Nic mi o tym nie wspominal sprzedawca. Autko jeszcze nie zamowione. Obejrzyj cennik dealera, w cenniku jest brak DPF. Ja swojego QQ+2 odbieram 12.05 i nie ma DPF , z tego powodu jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gesio Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Czy nie ma to się dowiesz jak odbierzesz, ja też znalazłem informację na zagranicznych stronach że w nowym 1,5DCI jest filtr, te cenniki nissana czasem mówią nieprawdę, tak jak w przypadku lusterek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Czy nie ma to się dowiesz jak odbierzesz, ja też znalazłem informację na zagranicznych stronach że w nowym 1,5DCI jest filtr, te cenniki nissana czasem mówią nieprawdę, tak jak w przypadku lusterek. w instrukcji są opisane silniki K9K 1.5 dCi z filtrem i bez - więc może występują i takie i takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arlandia Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Czy nie ma to się dowiesz jak odbierzesz, ja też znalazłem informację na zagranicznych stronach że w nowym 1,5DCI jest filtr, te cenniki nissana czasem mówią nieprawdę, tak jak w przypadku lusterek. Mam potwierdzenie że mój QQ+2 1.5 dCi jest na 100% BEZ DPF i jestem z tego bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.