Gość str3ight Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam od jakiegos czasu w mojej serence cos stuka w prawym kole. jest to odglos jakby np 2 metalowe kulki stukaly jedna o druga. wymienilem juz stabilizatory i gumy na stabilizatorach i dalej to samo. ma ktos jakies pomysly ? nie chce wymieniac calego zawieszenia skoro nie bedzie takiej potrzeby pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 a nie lepiej najpierw sprawdzic zawieszenie? tak moze stukac sworzen wachacza , koncówka drazka kierowniczego, drazek kierowniczy, a wnajgorszym wypadku maglownica na tulejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość str3ight Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 gdzie najlepiej to sprawidz zeby ze mnie nie zdarli kosmicznych kwot ? dzieki za info, myslalem jeszcze właśnie o sworzniu bo w lewym kole byl juz mega wyrobiony jak go wymienialem. po wymianie stabiliatora jakby duzo mniej stukalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ja jak nie mogę ustalić pochodzenia stuków to jadę na stacje kontroli pojazdów.Za sprawdzenie zawieszenia na szarpaku płaciłem 20zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.