Gość RistoStoiczkov Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam. Chciałem wymienić drążek zmiany biegów na nowy. Stary jest bardzo przetarty i aż oczy bolą jak się na niego patrzy. Próbowałem dzisiaj go wykręcić, wymontować i nie dało rady. Czy on jest na stałe zamocowany, czy po prostu jestem oferma i nie umiem go ściągnąć Macie jakiś patent na ściągnięcie tego drążka? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woocash Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Wystarczy zadać sobie odrobinę trudu i poszukać.... http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/57011-wymiana-mieszka-n16/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszeq Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ale chcesz wymienic drazek czy mieszek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RistoStoiczkov Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 gałkę zrobię dzisiaj fotkę, zaprezentuje o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgeca Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Gałka jest pewnie przyklejona, ja odkręcając moją musiałem się posiłkować kluczem żabą. Inaczej gałka nie chciała się nawet ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RistoStoiczkov Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Gałka jest pewnie przyklejona, ja odkręcając moją musiałem się posiłkować kluczem żabą. Inaczej gałka nie chciała się nawet ruszyć. Hmmm... możliwe, że jest przyklejona. Próbowałem ją wykręcić, ale tylko ja poluzowałem i trochę teraz lata. Spróbuję z kluczem. P.S. nie zrobiłem dzisiaj zdjęcia, ale chyba już wiadomo o jaką część chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.