Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kenwood lub Pioneer pod Helix'a

avior

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam zamontowany w mojej N15 zestaw Helix Dark Blue 62.1 (z przodu), drzwi wygłuszone.

Muszę wymienić radio, budżet ok.300 PLN, przymierzam się do jednego z poniższych:

- Pioneer DEH-2200UB (link)

- Kenwood KDC-4047A (link)

Jeśli ktoś posiada podobne zestawienie bardzo proszę o opinię które radio wybrać, ew. jakieś inne propozycje w tej cenie (byle z USB).

Dzięki i pozdrawiam.

Gość bzyku888

Ja osobiście mam Pionka ale wyższy model i gra zajefajnie nawet z seryjnymi głośnikami, ale szwagier w civicu ma właśnie tego kenwooda i głośniki typu no name 1200W za 100zł hehe :) i gra bardzo miło jak podkręci basik to jak by była tuba w bagażniku :) tak więc myśle że jak zarzucisz tego kenwooda to będziesz miał czego słuchać :) pozdrawiam

W tej cenie radia raczej prezentują podobny poziom. Wybierz te które Ci się bardziej podoba, albo to które ma dłuższą gwarancje. Ja przychylam się do Kenwooda.

Byłem w sklepie, obejrzałem i jeden wniosek-badziewie... Gra, owszem ładnie, ale wygląd pozostawia wiele do życzenia. Tak więc w/w odpuszczam.

Czy możecie coś polecić z aktualnej "oferty" używanych na allegro, w kwocie z wysyłką do 350 PLN. Ma grać ładnie pod Helixami, USB mile widziane ale nie wymuszone ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...