Gość Versatis Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Stwierdziłem występowanie następującego problemu: Otóż na postoju podczas kręcenia kierownicą w lewo i w prawo występuje u mnie takie dziwne ciche i równomierne cykanie w okolicy kolumny kierownicy (jakbyś wstawił kawałek plastiku w szprychy roweru). W czasie jazdy oraz przy włączonym radiu praktycznie niewyczuwalne. Proszę o jakąś diagnozę... Z góry dziękuję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Sprawdzałeś poziom płynu wspomagania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Versatis Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Sprawdzałeś poziom płynu wspomagania ? Tak. Jest max... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Miałem kiedyś podobny objaw. Najpierw mechanik stwierdził, że to maglownica, po rozebraniu okazało się, że trzeba było po-dokręcać śruby - polskie drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 To jest coś takiego jak podniesiesz maskę i pokręcisz kierą w lewo i prawo szybkie krótkie ruchy. To normalny dźwięk - o ile to ten dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.