Gość Tomus Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumacherek Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 To ja w ramach oszczędności papieru i środowiska proszę Was nie przysyłajcie mi informacji abym zgłosił się do Was w celu usunięcia usterek (akcja serwisowa) w X'ie , wykonałem je już ponad pół roku temu. :-) w innym ASO - sam się zgłosiłem :-)Dodatkowo prosicie na oddzielnej kartce o wypełnienie formularza zmiany właściciela o ile to nastąpiło.Czy dealerzy Nissan'a w Polsce nie mają jednej wspólnej bazy danych i historii naszych Nissanów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Przepraszam bardzo, ale zostałem poproszony o usunięcie postów Tomusa. Prośbę spełniłem i w związku z brakiem ładu i składu w tym temacie zamykam go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.