Robert36 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 gdzie szukać problemu obroty silnika spadają do 1200obr.wcześniej było około 600-800 w zimę też tak miałem ,ale tylko przez dwa dni później ustąpiło. gdzie szukać ewentualnych usterek/czujnika może się coś zabrudziło? silnik 1.6 rok 1997. nissan serena takie same objawy na benz i gazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 opisz dokładniej odpalenie zimny ciepły oco chodzi na zimnym ma mieć wyższe obroty 1200-1500 potem powinny się ustabilizować na 800 .... ew zły dział kolega wybrał modzi przeniosą ,,, (przeniosłem Diabeł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert36 Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 na ciepłym silniku zdarza się ze łapie obroty większe tak jak by był na automatycznym ssaniu , traefia mi się tak ze trzy rzay w miesiącu potem przechodzi .może jest coś zanieczyszczone czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.