kefas86 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam Dzisiaj zauważyłem że mam przerwany pancerz w lince od ręcznego( prawe koło). Mój problem polega na tym że w obecnej sytuacji linka sie blokuje i koło hamuje :-( w serwisie nissana krzyczą 500zł za line a to trochę dużo ... Macie jakieś namiary na sklep/hurtownie gdzie można by kupić to taniej/zamiennik... ?? Jak macie jakieś namiary to pomóżcie bo mam rozebrane auto i jestem trochę uziemiony Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 znajdź firme co dorabia linki i niech zrobią nową, u mnie jest ktoś taki jak nie znajdziesz to podeślij i zobaczymy co sie da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas86 Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 spoko po ciężkich walkach udało się znaleźć używki... 2szt prawa i lewa za 60zł w super stanie ... wiec jestem zadowolony już założyłem i wszystko śmiga. Natomiast mam pytanie ... chodzi mi o lewą linkę (strona kierowcy) koło tylnego koła jest ona przykręcana inaczej niż po prawej stronie mianowicie jest też przy uchwycie przykręcone takie coś nie wiem jak to nazwać ... przychodzi do tego gruba wiązka kabli i jest takie ramie na takich gałeczkach ... ( tak jak by było ruchome ale nie ma czym ruszać) wiecie może co to jest ... ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Natomiast mam pytanie ... chodzi mi o lewą linkę (strona kierowcy) koło tylnego koła jest ona przykręcana inaczej niż po prawej stronie mianowicie jest też przy uchwycie przykręcone takie coś nie wiem jak to nazwać ... przychodzi do tego gruba wiązka kabli i jest takie ramie na takich gałeczkach ... ( tak jak by było ruchome ale nie ma czym ruszać) wiecie może co to jest ... ??? dość precyzyjny opis ale może jakbyś wspomógł to zdjęciem byłoby bardziej obrazowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas86 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 spoko postaram sie zmontować fotkę i wrzucę... Zrobiłem foto - tego czego nie wiem co to jest ... :-) http://img571.imageshack.us/img571/3641/snc00016i.jpg http://img19.imageshack.us/img19/8932/snc00017j.jpg Wiec jeśli wiecie co to to proszę o info ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 spoko postaram sie zmontować fotkę i wrzucę... Zrobiłem foto - tego czego nie wiem co to jest ... :-) http://img571.images...1/snc00016i.jpg http://img19.imagesh...2/snc00017j.jpg Wiec jeśli wiecie co to to proszę o info ... jak masz xenony to może być system poziomowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas86 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 hmm ... jak to ma działać ...? to ramie ma sie jakoś ruszać czy jak... ? bo to mocowanie co też trzyma linkę ( ten trzpień) się ukręcił i trochę bo przerobiłem ... i nie wiem czy to działa czy nie ... jak to sprawdzić ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 hmm ... jak to ma działać ...? to ramie ma sie jakoś ruszać czy jak... ? bo to mocowanie co też trzyma linkę ( ten trzpień) się ukręcił i trochę bo przerobiłem ... i nie wiem czy to działa czy nie ... jak to sprawdzić ... ? jeśli to jest to co napisałem, to w zalezności od obciążenia auta ustawia reflektory, ja mam coś takiego na belce z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefas86 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 spoko protestująca z odciążeniem przed ścianą ... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.