Gość mwasilewski Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam. Ma ktoś swiatła dzienne w Patrolu 2000r 3,0 DI ? Jak wstawić? Gdzie? Do czego sie podłączyć? Koszt? Może jakieś fotki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 luknij sobie na alleg...pl.. tam mają sporo nawet diodowe ładnie wyglądają ale jak z homologacją i legalizacją są przepisy ... dokładnie gdzie to może być montowane jaka szerokość miedzy nimi ,, co ci wyznaczy w gdzie na aucie to możesz zamontować .... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mwasilewski Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 A jakie polecacie światła LED do 300zł??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 nie wiem czy takie u nas oficjalnie przechodzą czy smerfy nie będą marudzić ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino987 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Jak światła maja homologację to smerfy się nie mają do czego przyczepić oczywiście jeżeli wszystko jest dobrze zamontowane. Jeżdże na ledach od kilku miesięcy oczywiście policja w mojej mieścinie już mnie zatrzymała, Pan sie zapytał o homologację ja mu powiedzialem, że jest na lampie, zarknął i życzył mi miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.