bunio.11 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam, czasami zdarza mi sie problem z odpaleniem mojej p11, 2.0 benzyna. Zdarza sie to rzadko, i nie ma znaczenia czy w lato czy w zimę, po prostu czasem coś jej odbija. Jest to o tyle dziwne, że rozrusznik kręci, pompa benzynę podaje, iskra jest na świecy a nie chce zaskoczyć. Wtedy wystarczy ją popchnąć i zaskakuje od razu. Troszkę popracuje, gasze ją i wtedy odpala normalnie z kluczyka, i tak do kolejnego razu. Czasem jest tak raz na kilka miesięcy, a czasem raz na dwa tygodnie. Powiem szczerze, że jeszcze nie spotkałem sie z czymś takim, jeżeki ktoś sie orientuje co to może być to bardzo prosze o pomoc. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK60 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 bunio.11 zmierz napięcie na aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 posprawdzaj styki na aparacie zapłonowym cewka i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.