cosmo Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Czy ktoś z forumowiczów może wykonać zdjęcie filtra oleju w swoim samochodzie. Najlepiej by było gdyby był i filtr fabryczny i ten po wymianie w ASO. Czy te filtry różnią się z wyglądu. U mnie filtr wygląda tak jak na zdjęciu poniżej i nie wiem czy to jest fabryczny czy wymieniony przez dealera. Filtr oleju - fabryczny czy wymieniony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Czy ktoś z forumowiczów może wykonać zdjęcie filtra oleju w swoim samochodzie. Najlepiej by było gdyby był i filtr fabryczny i ten po wymianie w ASO. Czy te filtry różnią się z wyglądu. U mnie filtr wygląda tak jak na zdjęciu poniżej i nie wiem czy to jest fabryczny czy wymieniony przez dealera. Filtr oleju - fabryczny czy wymieniony? Myślę, że fabryczny. Sprawdziłem u siebie i mam taki sam. Ale z drugiej strony może wymieniają na identyczny ? Tego nie wiem, pierwszy przegląd dopiero za kilka m-cy. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Myślę, że fabryczny. Sprawdziłem u siebie i mam taki sam. Ale z drugiej strony może wymieniają na identyczny ? Tego nie wiem, pierwszy przegląd dopiero za kilka m-cy. no właśnie tak mi wygląda na fabryczny, może ktoś ma już wymieniony i może chociaż napisać czy wygląda tak samo jak ten mój na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 cosmo ... mam auto od paru dni więc przedstawiam Ci na zdjęciu filtr jaki jest zamontowany przez fabrykę. Z tego co widzę to taki sam jak masz po wymianie przez serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 cosmo ... mam auto od paru dni więc przedstawiam Ci na zdjęciu filtr jaki jest zamontowany przez fabrykę. Z tego co widzę to taki sam jak masz po wymianie przez serwis. Filtry fabryczne i te wymieniane na gwarancji (genuine parts)SĄ IDENTYCZNE.wiem bo od wielu lat serwisuję nissany(od 11 lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Filtry fabryczne i te wymieniane na gwarancji (genuine parts)SĄ IDENTYCZNE.wiem bo od wielu lat serwisuję nissany(od 11 lat) dzięki za odpowiedź. Jestem przyzwyczajony do tych czarnych filtrów a tutaj po wymianie widzę, że jest biały - pomyślałem więc: zapomnieli gamonie A tutaj ja gamoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 dzięki za odpowiedź. Jestem przyzwyczajony do tych czarnych filtrów a tutaj po wymianie widzę, że jest biały - pomyślałem więc: zapomnieli gamonie A tutaj ja gamoń akurat w nissanach najczęściej filtry są niebieskie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.