daniel33650 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A wiec na tylnej osi słychac juz że łożyska czas wymienic primera p 10 2.0 abs byłem u znajomej która sprzedaje części do aut i powiedziała że występują łożyska tylko i wyłacznie z piasta..czy to prawda i musze kupić łozyska z piasta czy kupie same łozyska..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Owszem tak. Łożysko tylko z piastą. Były jakieś plotki, że komuś udało się wyrwać stare łożysko i wprasować nowe, ale do tego trzeba dużo samozaparcia, umiejętności i sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel33650 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Owszem tak. Łożysko tylko z piastą. Były jakieś plotki, że komuś udało się wyrwać stare łożysko i wprasować nowe, ale do tego trzeba dużo samozaparcia, umiejętności i sprzętu. dzięki temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ile taka przyjemność kosztuje ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Z tego co widzę to około 230PLN w Inter Cars. Zależy czy masz ABS czy nie. Sprawdź sam na http://sklep.intercars.com.pl/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 no patrzyłem już ,,,, ciekawie jest ,,, może trzeba mechanikowi wmówić że to się wyciąga ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel33650 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 mi znajoma załatwi komplet za 160 złóty..ale w moje auto nie inwestuje tak bardzo wiec szukam używanych/.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 no ja sie troszkę przekonałem że nie warto płacić 2 razy i mieć używkę która i tak pada i potem kupować nowe ,, choć ja sie rozglądnąłem na przednimi to od zeszłego roku poszło chyba wszystko strasznie do góry bo pamietem że łożysko SKFa kosztowało 160 zł a teraz,,,, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.