Gość andy112 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam, posiadam Nissana Primere II z 1999r. (p11) po liftingu z silnikiem 1.8, chciąłbym sie dowiedzieć od Szanownych forumowiczów czy nissan z tym silniekiem 1.8 dobrze znosi instalacje gazową. na bezzynie sporo pali.. bedę wdzięczny za wszelkei inforamcje i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 porządna instalacja (sekwencja) i lata - u mnie coś koło 100tys km przejeżdżone i dalej działa U mnie instalacja landi renzo omegas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeroberto Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 porządna instalacja (sekwencja) i lata - u mnie coś koło 100tys km przejeżdżone i dalej działa U mnie instalacja landi renzo omegas. Założyłem w pażdzierniku 2009 brc sekwencja i zrobiłem ok 8 kkm śmiga jak pszczółka. Pali w trasie 8 LPG zimą 10-11 i trochePB. Jeżdze na krótkich dystansach wiec leje PB za 50 zł co 5 tygodni przez zime. Warto i nic sie nie dziej. Pytaj rónież o lubryfikacje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Pytaj rónież o lubryfikacje:)) a po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam, posiadam Nissana Primere II z 1999r. (p11) po liftingu z silnikiem 1.8, chciąłbym sie dowiedzieć od Szanownych forumowiczów czy nissan z tym silniekiem 1.8 dobrze znosi instalacje gazową. na bezzynie sporo pali.. bedę wdzięczny za wszelkei inforamcje i opinie. Chcesz mieć super? Zainstaluj Landi Renzo Omegas, Prins II; Chciesz mieć dobrze? Zainstaluj BRC Sequent (nic nie poustawiasz sam) albo Stag4 lub lepszy, na porządnych komponentach. Chcesz mieć jako tako? Zainstaluj II generację, Blos. W końcu ludzie na tym też jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Chcesz mieć super? Zainstaluj Landi Renzo Omegas, Prins II; Chciesz mieć dobrze? Zainstaluj BRC Sequent (nic nie poustawiasz sam) albo Stag4 lub lepszy, na porządnych komponentach. Chcesz mieć jako tako? Zainstaluj II generację, Blos. W końcu ludzie na tym też jeżdżą. dobry podział wszystko zależy od zasobności portfela zakłądającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 prins na KEHINach ,,juz sie boje 300zł za wtryskiwacz ,,,, nie ma lepszych ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 dlatego portfel ma znacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Można wsadzić Staga i Keihiny, używane z gwarancją po czyszczeniu. Uważam że Stag to bardzo dobry sterownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Można wsadzić Staga i Keihiny, używane z gwarancją po czyszczeniu. Uważam że Stag to bardzo dobry sterownik. albo nowa hana pojedynczo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość truszczu Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Czasem nie wierzę w zgubne skutki posiadania LPG w aucie i ładowania nie wiadomo ile kasy w instalację. Dlatego swoją wypośrodkowałem cenowo Dla przykładu poprzednie auto seat ibiza instalka I gen regulowałem ją często bo co zatankowałem to zapłon musiałem cofnąć/przyspieszyć na reduktorze pokręcić, ale działała. Auto miało jak ja sprzedawałem zrobione 65000km, ale za to tylko na LPG w lato i w zima (paliwo nie działało ). Przerobiłem wwiertkę na mikser i miałem ssanie na LPG. Sprzedałem po znajomości cały czas widzę autko poza urywanymi języczkami w klamkach nic się nie zepsuło. Zalałem ceramizer to lepiej odpalało w zimę (niech ludzie mówią, że to nie działa, ale ja testowałem i w jakiś tam sposób działa). Reduktor po 50000km rozebrałem i wymieniłem membrany, które nie wyglądał na zużyte. Więc reasumując moje wtrącenie o LPG jak masz w pobliżu dobrego speca od STAGa to go zakładaj nie ma co przepłacać. Wg. mnie ważniejsze, żeby dobrze pozakładali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi