piotr_goral1 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Witam jestem nowym użytkownikiem pięknej maximy. Przeczytałem wszystkie tematy i zastanawiam się czy wyszła może mapka polski do tego samochodu wreszcie;) czy wie ktoś może czy radyjko ma jakieś powiązanie z nawigacją? bo nie wiem jak sterować nawigacją a joystick mi nie reaguje. Załącza się tylko wybór języka jak wkładam mapke i na tym koniec nic nie mogę zrobić ps. brak seryjnego radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam jestem nowym użytkownikiem pięknej maximy. Przeczytałem wszystkie tematy i zastanawiam się czy wyszła może mapka polski do tego samochodu wreszcie;) czy wie ktoś może czy radyjko ma jakieś powiązanie z nawigacją? bo nie wiem jak sterować nawigacją a joystick mi nie reaguje. Załącza się tylko wybór języka jak wkładam mapke i na tym koniec nic nie mogę zrobić ps. brak seryjnego radia Mamy osobny dział dla Navi ,,, może tam fachowcy podpowiedzą Przeniosłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.