Gość pawelekmlody198 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 witam mam taki problem jak mam 2.5tys obrotow to mam taki spadek mocy a od 3 tys znowu wraca. co moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 A w czym masz ten spadek mocy ? w Motocyklu suzuki czy w ciągniku ursus ? A może w jakimś nissanie ? Wypadało by napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelekmlody198 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 A w czym masz ten spadek mocy ? w Motocyklu suzuki czy w ciągniku ursus ? A może w jakimś nissanie ? Wypadało by napisać nissan primera p10 2.0 16v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 nissan primera p10 2.0 16v przeczyść przepływomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 albo przepustnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pen Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 albo przepustnicę a jakim środkiem czyścicie przepustnicę i przepływomierz? Kiedyś widziąłem jak mi jakimś środkiem w sparyu leciał mechanik po jednym i po drugim. A na forum czytam, że tylko powietrzem można przepływomierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Środkiem do czyszczenia przepustnic oczywiście powietrzem to tylko przedmuchuje choć i tu niektórzy twierdzą że niby można uszkodzić wkład Na pewno nie benzyną czy rozpuszczalnikiem. Ja czyszczę liqui moly do przepustnic Można niby też tym do gaźników Niektórzy twierdzą że do tarcz hamulcowych, ale ja bym nie ryzykował no chyba że i tak przepływka do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.