Gość janusz-pawlak Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Gdzie w necie można znaleźć informację o samochodzie na podstawie VIN ? jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awol Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 (edytowane) Pierwsze z brzegu VIN ,VIN PL przy czym ten drugi nie potrafi rozpoznać VIN mojego QQ. Edytowane 15 Maja 2010 przez awol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Pierwsze z brzegu VIN ,VIN PL przy czym ten drugi nie potrafi rozpoznać VIN mojego QQ. dzięki, u mnie też tylko na stronie rosyjskiej rozpoznaje jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Witam Drogi kolego podaj numer nadwozia swojego QQ a sprawdzę co tylko będziesz chciał pracuje w serwsie Nissana. dzięki, nie mam żadnych specjalnych potrzeb, chciałem tylko douczyć gdzie/co z VIN można wywnioskować, czy np. wyposażenie (tapicerka, 4WD, dach, ... ?) fabryczne i czy montowane u dilera też są zapisywane. Mój VIN SJNFBNJ10U1503721, numer silnika 706077, adres jan.pawlak@wp.eu jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zwiadowca Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 witam ja też chciałem sprawdzić primerkię po nr. vin na rosyjskiej stronie lecz odrzucało jeśli macie opcję sprawdzić to bym był wdzięczny oto nr. vin SJNFEAP11U0562752 NR. SILNIKA QG18109669Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Czekam na auto, od jakiego momentu mogę dowiedzieć się o VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undefine Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Czekam na auto, od jakiego momentu mogę dowiedzieć się o VIN? ja dowiedziałem się jak przyjechało do salonu i przysłali mi dokumenty (po co wcześniej nawiasem mówiąc? jak spadnie z lawety i będą nowe robić to vin też będzie inny...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal510 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 ja dowiedziałem się jak przyjechało do salonu i przysłali mi dokumenty (po co wcześniej nawiasem mówiąc? jak spadnie z lawety i będą nowe robić to vin też będzie inny...) Jak spadnie z lawety to i tak je dostaniesz ale naprawione , polakierowane i albo się dowiesz przypadkiem albo nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ja dowiedziałem się jak przyjechało do salonu i przysłali mi dokumenty (po co wcześniej nawiasem mówiąc? jak spadnie z lawety i będą nowe robić to vin też będzie inny...) VIN - nie da się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undefine Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 VIN - nie da się zmienić. no nie - jak autko pójdzie na złom to jego vin razem z nim. Więc kolejne zamówione będzie miało nowy vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 no nie - jak autko pójdzie na złom to jego vin razem z nim. Więc kolejne zamówione będzie miało nowy vin Jak na złom, to się zgadzam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiu Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) witam ja też chciałem sprawdzić primerkię po nr. vin na rosyjskiej stronie lecz odrzucało jeśli macie opcję sprawdzić to bym był wdzięczny oto nr. vin SJNFEAP11U0562752 NR. SILNIKA QG18109669Q Model : FATALUFP11EGAQJ1AA Model Series : P11E VIN-Code : SJNFEAP11U0-562752 Prod.M/Y : 0201 Color :#KL0 Int.Color : K BODY : 5HB ENGINE : QG18DE AREA : EUC GRADE : EP2 TRANS : F5 #BWAX: ABAGS:DRIVER ASSIST AND SIDE AIRBAG ACON2:F/AIR CON ANTH2:KEYLESS ENTRY+ (W/ALARM FROM0799- ) BLTT5:3PT RR CTR BELT COLD2:F/COLD CLIMATE LMPF6:F/FOG LAMP PWDW3:FR &RR PWR WINDOWS RDIO7:4SPK RAD CASS W/ARI(MIDLINE W/6SPK 799-) SMETX:TRIP COMPUTER SWRC2:F/STRG WHEEL AUDIO SWITCH z programu NISSAN FAST dzięki, nie mam żadnych specjalnych potrzeb, chciałem tylko douczyć gdzie/co z VIN można wywnioskować, czy np. wyposażenie (tapicerka, 4WD, dach, ... ?) fabryczne i czy montowane u dilera też są zapisywane. Mój VIN SJNFBNJ10U1503721, numer silnika 706077, adres jan.pawlak@wp.eu jp Model : FDRNLHYJ10EGAL1-QF Model Series : J10E VIN-Code : SJNFBNJ10U1-503721 Prod.M/Y : 1009 Color :#GAB Int.Color : G BODY : 5H/B ENGINE : MR20DE AREA : EUC DRIVE : 4WD GRADE : TEKNA TRANS : F6 DWHLG:F/17INCH ALLOY WHEEL KYLS4:F/INTELLIGENT KEY CARD LMPHW:F/XENON HEADLAMP+AUTO LEVELIZER+5LWASHER NAVIB:F/NAVIGATION WITH SD CARD + BOSE AUDIO REGGL:F/CEE ROOF5:F/FIXED GLASS ROOF RRAK2:F/ROOF RAIL STTMJ:F/LEATHER+FRONT HEATED SEAT Edytowane 21 Października 2010 przez cysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilkatowice Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam, gdzie w Katowicach zakupie filtr do klimy zamiennik?? pozdrawiam symbol filtra jaki dostałem w salonie 27277EN025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Witam A czy ktoś wie, przy odbiorze nowego QQ, na szybie przedniej mieli naklejek, na którym podane - numer VIN, data produkcji? Pozdrawiam Edytowane 20 Listopada 2010 przez wegit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam A czy ktoś wie, przy odbiorze nowego QQ, na szybę przednią mieli naklejek, na którym podane - numer VIN, data produkcji? Pozdrawiam Sorry, ale nie rozumiem o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Sorry, ale nie rozumiem o co pytasz. Słyszałem że w nowych QQ jest jakaś nalepka na szybie przedniej na której podany numer VIN, data produkcji (dzień i miesiąc) chciałem wiedzieć, czy ktoś dostał auto z taką nalepką, czy to nieprawda że jest jakaś nalepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 (edytowane) Słyszałem że w nowych QQ jest jakaś nalepka na szybie przedniej na której podany numer VIN, data produkcji (dzień i miesiąc) chciałem wiedzieć, czy ktoś dostał auto z taką nalepką, czy to nieprawda że jest jakaś nalepka. Tak, w moim QQ była przyklejona kartka na której było wszystko napisane o co pytasz, ale widziałem ją jak auto stało na placu zaraz po dostarczeniu do dealera. Jak już auto jest przeznaczone do odbioru, kartki nie ma. Mam jej zdjęcie, ale nie wiem jak je tu wkleić. Już się nauczyłem Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez Worlan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 (edytowane) Tak, w moim QQ była przyklejona kartka na której było wszystko napisane o co pytasz, ale widziałem ją jak auto stało na placu zaraz po dostarczeniu do dealera. Jak już auto jest przeznaczone do odbioru, kartki nie ma. Mam jej zdjęcie, ale nie wiem jak je tu wkleić. Już się nauczyłem Dzięki za zdjęcie. Z twojej naklejki (kartki) dla mnie stało jasne, że ma:VIN - SJNFAAJ10U2134475 Kod modeli, wyposażenia – FOTALBFJ10EGABC--- Data produkcji –14/09 Sorry, mam jeszcze jedne pytanko, w jakim dniu, miesiące zawiadomili Ciebie że auto już dostarczone i stoi na placu, i ile dni czekałeś na odbiór auta? Dz... Edytowane 25 Stycznia 2011 przez wegit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dzięki za zdjęcie. Z twojej naklejki (kartki) dla mnie stało jasne, że ma: VIN - SJNFAAJ10U2134475 Kod modeli, wyposażenia – FOTALBFJ10EGABC--- Data produkcji – 14/09 Sorry, mam jeszcze jedne pytanko, w jakim dniu, miesiące zawiadomili Ciebie że auto już dostarczone i stoi na placu, i ile dni czekałeś na odbiór auta? Dz... Po wyjściu z fabryki w Anglii dotarło do Gliwic, następnie do Gdyni na montaż kraty. Do dealera auto dojechało 6-10, odebrałem 13-10. Tyle czasu potrzebowali na montaż alarmu i haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegit Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Po wyjściu z fabryki w Anglii dotarło do Gliwic, następnie do Gdyni na montaż kraty. Do dealera auto dojechało 6-10, odebrałem 13-10. Tyle czasu potrzebowali na montaż alarmu i haka. Chce mi się policzyć za jaki czas auto dociera do Polski, i ile dni potrzeba do procedur papierkowych. Bo jestem oczekujący, trochę się nudzę.Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skowronek777 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 witam, proszę o pomoc w rozpoznaniu VIN, szczególnie chodzi o naprawy i przebieg: SJNFDNJ10U1125120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 witam, proszę o pomoc w rozpoznaniu VIN, szczególnie chodzi o naprawy i przebieg: SJNFDNJ10U1125120 Podesłałem Ci na GG tyle ile byłem w stanie...z samego VIN-u. Naprawy, przebieg to już ASO, chociaż wątpię aby Nissan miał centralną bazę danych... <_> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom112 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nissan ma centralną baze danych, wiem bo mi powiedzieli to w holandii w serwisie kiedy wymieniałem u nich radio na nowe chciałem od nich jakiś dokument że było radio wymieniane, powiedzieli że jest to w systemie wpisane i że w polsce będą wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nissan ma centralną baze danych, wiem bo mi powiedzieli to w holandii w serwisie kiedy wymieniałem u nich radio na nowe chciałem od nich jakiś dokument że było radio wymieniane, powiedzieli że jest to w systemie wpisane i że w polsce będą wiedzieć A potwierdziłeś to już w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skowronek777 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 dziękuję else za pomoc co do centralnej bazy - w necie wyczytałem, że jedynie w poszczególnych ASO są dane konkretnych modeli, które w nich były serwisowane, jednak na nz jest kolega, który sprawdza Nissany nie tylko pod kątem rodzaju nadwozia, silnika etc. ale także podaje przebiegi i rodzaje napraw oraz datę pierwszej rejestracji. Nie działa to jednak przy każdym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi