sebek31 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Witam Mam takie pytanie od strony pasazera gdzie jest poduszka powietrzna jest nierownosc w ksztalcie prostokatu, moze mi ktos powiedziec czy morze wystrzelila poduszka? Wydaje mi sie ze powinna byc rowna powierzchnia, i czy idzie to jakos naprawic bo nie fajnie wyglada? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam Mam takie pytanie od strony pasazera gdzie jest poduszka powietrzna jest nierownosc w ksztalcie prostokatu, moze mi ktos powiedziec czy morze wystrzelila poduszka? Wydaje mi sie ze powinna byc rowna powierzchnia, i czy idzie to jakos naprawic bo nie fajnie wyglada? Pozdrawiam jak mozesz to wrzuć foto, ale nie przypominam sobie żeby coś takiego było u mnie, jest gładko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek31 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 witam Załaczam zdjecia ale nie sa dobrej jakosci bo mam slaby aparat, ale widac ta nierownosc i sie zastanawiam jak mogla powstac. Za pomoc z gory dziekuje, morze da sie to jakos naprawic?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 witam Załaczam zdjecia ale nie sa dobrej jakosci bo mam slaby aparat, ale widac ta nierownosc i sie zastanawiam jak mogla powstac. Za pomoc z gory dziekuje, morze da sie to jakos naprawic?????? nie spotkałem się wcześniej z czymś takim w p12, chociaż ogólnie wiadomo że jakość użytych materiałów w tym modelu trochę odbiega od standardu dla tej klasy aut, ja bym to olał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek31 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Dzieki za odpowiedz, wiec zostawiam w spokoju i postaram sie na to niezwracac uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeebro Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Dzieki za odpowiedz, wiec zostawiam w spokoju i postaram sie na to niezwracac uwagi Odkręć śruby w schowku (dwie na górze przy zatrzasku zamka) i dwie na dole, po bokach, pociągnij schowek lekko na dół i masz dostęp do poduszki - sprawdź jak to wygląda od wewnątrz + czy poducha OK + czy kostka wpięta poprawnie (wizualnie, nie rozpinaj jej). Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.