Gość Tofu Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 a to widzę że troche kulawa elektronika bo stag zrobił nowsze ale nie ma sie co przejmować wsumie to nie wiem jakie różnice wiem że stag 150 miał już emulator na 4 wtryski i pełne wskazanie gazu które na dobrą sprawe jest o kand d*p### y roztrzaskać /////a daj foto jak możesz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 u mnie jest gaźnik, więc instalka jest tak samo prostej konstrukcji jutro za dnia zrobię jakieś foto i podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 a no to mój błąd ....no tak to nie trzeba nic ja zresztą miałem zbiornik elektrozawór z filterkiem reduktor i BLOS i przełącznik co dawał prąd albo na wtryski PB albo na zawory gazowe (butla elektro zfilterkiem i reduktor) działało ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 pierwszy weekend na gazie 28 l gazu pozwoliło mi przejechać równe 330 km co daj całkiem niezłą średnią ok. 8,5/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 pierwszy weekend na gazie 28 l gazu pozwoliło mi przejechać równe 330 km co daj całkiem niezłą średnią ok. 8,5/100 no i się śmiejesz z ceny PB ... a jeszcze spalanie z trasy ??? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 8,5l..zazdroszcze mi na 330km pochłania zbiornik.. 40l.. No ale przyjemności z jazdy życzę.. jakby nie liczyć wyjdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 no i się śmiejesz z ceny PB ... a jeszcze spalanie z trasy ??? tak takie spalanie wyszło przy mieszanym trybie 200 km w trasie i 130 po mieście mniej więcej. No jestem trochę w szoku, że tak nie wiele tego gazu spalił... No i chyba dobry gaz trafiłem zaraz zobaczymy jak będzie na drugim zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 jak to w trybie mieszanym to sprawdził bym mieszankę czy nie jest za ubogo na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 no warto to sprawić bo ja tez tak na oko sobie ustawiłem bo teraz też latam na 1 generacji + blos ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 jak to w trybie mieszanym to sprawdził bym mieszankę czy nie jest za ubogo na gazie Czyli, że powinien mniej gazu spalić ? Czyli, że do gazownika powinienem jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi